Avril Lavigne

15. července 2007 v 9:35 | Dendulda
Avril Lavigne
DatumNarození:27.9.1984
Místo Narození:Napanee,Ontario,Canada
Znamení:Váhy
Titul:Zpěvačka
Životopis:
Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti je přesný opak Britney Spears. Je divoká skejtařka, která má ráda punk-rokovou hudbu.

Avril má mladší sestru a staršího bratra. Se zpěvem začala již ve dvou letech v místním kostelním sboru. V tomto sboru zpívala do svých deseti let. Krátce poté, díky svému pěveckému nadání vyhrála hlavní cenu v soutěži místní rozhlasové stanice. Touto cenou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shania Twain.

Ve svých 13 letech začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Brzy poté nahrála na videokazetu své hudební výkony a poslala je několika nahrávacím společnostem. Naštěstí si jí všiml šéf nahrávací společnosti Arista Records Antonio L.A. Reid. Avril proto odjela do Manhattanu v New Yorku, kde z ní chtěl Reid udělat popovou zpěvačku klasického formátu. Ona však chtěla být jiná, chtěla být umělcem, který je spojen s tvořením písní, jež zpívá. Proto se Avril rozhodla odjet na západní pobřeží do Los Angeles. Zde se spojila s vydavatelstvím Nettwerk Managementem a producentem/skladatelem Cliffem Magnessem. To jí nechalo zcela volnou ruku a texty si proto Avril píše sama.

Spolu s Cliffem dokončili singl Complicated, který se stal ihned velkým hitem, jež válcoval žebříčky všech možných hitparád. Tento úspěch byl obrovský a Avril nazpívala debutové album "Let Go" (2002). Pět týdnů po vydání se stalo platinovým a jeho úspěch i nadále rostl.

Avril zpívá se svou kapelou, kterou tvoří bubeník Matthew Brann, bas kytarista Mark Spicoluk, kytaristi Jesse Colburn a Evan Taubenfeld. Své celosvětové turné začala prvními návštěvami Japonska, Evropy a v Austrálie. V roce 2004 produkovala svoje album "Under My Skin", na kterém opět ukázala svůj talent.

Mezi rokem 2005 a 2006 se z drzé punk-rockerky stává velká citlivka a doslova pro někoho ztělesněná Barbie. Avril si totiž obarví vlasy na blond, na dovolené v Benátkách se zasnoubí se svým dlouholetým přítelem Derickem a fotí do modních časopisů. To, co Avril dříve nesnášela se ted' stává samozřejmostí a šokovaní fanoušci se nestačí divit. Udájně si je obarvila na blond kvůli životopisnému snímku, kde prý hraje Courtney Love. Většina fanoušků se od ní odvrací a Avril točí více filmy a fotí pro časopisy.

15.7.2006 si Avril Lavigne vzala svého přítele, frontmana skupiny Sum 41, Derycka Whibleyho. Soukromý obřad se konal ve městě Montecito v Kalifornii. Avril byla s
Deryckem zasnoubená přesně rok (zasnoubili se na dovolené v Benátkách).

Do kin se v roce 2007 dostává její první film Fast Food Nation, který vypovídá o nezdravém stravování v USA.

17. dubna 2007 Avril Lavigne vydává již své třetí Album, které nese název The Best Damn Thing. Avril tvrdí, že dneska je živá, rocková a hlavně, že je hravá. Z tohoto alba známe již písničku Keep Holding on, či Girlfriend, která nyní válcuje hitparády. Jako další singl vyjde When Youre Gone.
Diskografie:
2002 - Let Go
2003 - My World ( Cd+ DVD)
2004 - Under my Skin
2007 - The Best Damn Things
Filmografie:
2003 - Weird Al Precents Al -Tv
2004 - 95.8 Capital FM's Party in the Park fot the Prience's Trust 2004
2004 - New Year's Eve with Carson Daly
2006 - Fast Food Nation (Fast Food nation)
Film Fast Food Nation:
Hrají: Greg Kinnear , Patricia Arquette , Esai Morales , Kris Kristofferson , Bruce Willis , Ethan Hawke , Avril Lavigne , Frank Ertl , Mitch Baker , Bobby Cannavale , Paul Dano , Roger Cudney , Glen Powell Jr. , Aaron Himelstein , Marco Perella , Lou Taylor Pucci Popis: Big One" je nejnovější hamburger fast-food řetězce Mickey´s a stává se z něj jejich nejúspěšnější produkt všech dob. Jenže v tom mase je něco divného. Z toho důvodu je Don vyslán do Cody v Coloradu, kde se "Big One" vyrábí. Jeho kontrola však odkrývá pouze nádherně čistý a vysoce výkonný masokombinát. Nemá ani tušení, co se za tím vším skrývá. Zaměstnanci jsou zde vykořisťováni takovým způsobem, jakým je dobytek zpracováván do hamburgerů. Raul, Coco a Sylvia ilegálně překročili mexicko-americké hranice s nadějí, že zažijí americký sen. Shodou okolností seženou práci právě v tomto masokombinátu. Amber pracuje v místní pobočce Mickey´s, aby finančně vypomohla své matce a s nadějí, že ušetří dostatek peněz a vypadne z téhle díry. Vzhledem k tomu, že ví, jak to skutečně ve fast-food řetězcích chodí, rozhodne se vymyslet plán, jak zničit tuto mánii a ušetřit Ameriku, aby se nestala Fast Food Nation.






 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kaccik15 kaccik15 | 4. srpna 2007 v 10:47 | Reagovat

mas moc peknej blog:)

2 maartinkaa maartinkaa | Web | 8. srpna 2007 v 10:23 | Reagovat

máš pěknej blog, ale na muj vkus tu máš málo opačnýho pohlaví :o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama