Nelly Furtado

15. července 2007 v 8:58 | Dendulda
Nelly Furtado
Datum Narození:2.12.1978
Místo Narození:Victoria,Britská Kolumbie,Kanada
Znamení:Střelec
Titul:Zpěvačka
Životopis:
Nelly Furtado je kanadská zpěvačka,textařka a příležitostná herečka. Nelly pochází ze 3 dětí .Její rodiče Maria Manuela a Antonio Jose-Furtado pocházejí oba z Portugalska,a proto umí Nelly i výborně portugalsky. Také se později ve škole začala ušit i španělsky a hindsky.

Když jí bylo 9 let,začala se učit hrát na pozoun a na ukulele,později i na kytaru a klávesy. Její poslední zatím vydané album Loose vyšlo v červnu 2006,na němž se setkává s mnoha umělci jako Timbaland nebo Juanes. Jsou na něm singly jako např.: Meneater, Promiscuous, All Good Things nebo Say it Right
Diskografie:
2000 - Whoa Nelly
2003 - Folklore
2006 - Loose
Filmografie:
2001 - Party in the Park 2001
2004 - 95.8 Capital FM's Party in the Park fot the Prience's Trust 2004


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Leopold Leopold | Web | 2. listopadu 2012 v 6:56 | Reagovat

Více je třeba všímat si děl než autorů.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama